Phuket City of Gastronomy Food Festival on käynnissä - KUVAKIERTO

Phuket -

Phuket City of Gastronomy Food Festival 2024 on käynnissä tiistaihin 14. toukokuuta astith, Saphan Hinissä Phuket Townissa.

Tapahtuma käynnistettiin perjantai-iltana (10th) johti Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat. Kuvernööri Sophon kertoi The Phuket Expressille: "Phuket on Unescon maailmanperintökohde, joka on listattu luovaksi gastronomian kaupungiksi vuonna 2015, joka oli ensimmäinen kaupunki Thaimaassa ja ASEAN-maissa."

”On yli 180 ruokakojua ja 11 ruoka-autoa, joissa on meren antimia, paikallisia Phuket-ruokia ja monia muita ruokalajeja sekä elävää musiikkia useilla lavalla. Tule ja liity upeaan ruokafestivaaliin herkullisella ruoalla tässä upeassa paikassa lähellä merta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.