Kiinalainen nainen loukkaantui vakavasti sedanin syöksyttyä moottoripyöräänsä Patongissa

KUVA: Phuket Hotnews

Patong-

Patongissa kiinalainen moottoripyöräilijä sai vakavia vammoja pudottuaan alas mäkeä, kun sedan törmäsi hänen moottoripyöräänsä ja rakennustyömaalle. Lisäksi myanmarin rakennustyöläinen loukkaantui onnettomuudessa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen kolarista, joka tapahtui hieman puolen päivän jälkeen perjantaina 10. toukokuuta Muean Ngern Roadilla Patongissa. Saapuessaan he löysivät sedanin, joka oli törmännyt tien varteen pysäköityyn rakennusajoneuvoon. Mukana ollut moottoripyörä vaurioitui pahoin ja löydettiin läheltä.

Moottoripyöräilijä, kiinalainen nainen, löydettiin alas rinteestä tieltä, ja hän loukkaantui vakavasti. Myös rakennustyömaalla työskennellyt myanmarilainen sai erilaisia ​​vammoja. Sedanin kuljettaja, thaimaalainen nainen, loukkaantui lievästi. Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan hoidettavaksi.

Silminnäkijöiden mukaan sedan ei näyttänyt pystyvän hidastamaan vauhtia laskeutuessaan mäkeä, minkä jälkeen se menetti hallinnan ja kääntyi vastakkaiselle kaistalle, jossa se törmäsi moottoripyörään ja rakennustyöläiseen.

KUVA: Phuket Hotnews

KUVA: Phuket Hotnews
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.