Phuket on maailman paras matkailukohde vuodelle 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministerin kansliaan kuuluva ministeri Chakrapong Saengmanee on raportoinut, että kansainväliset tiedotusvälineet ovat nimenneet Phuketin vuoden 2024 parhaaksi turistikohteeksi maailmassa.

Hän sanoi, että tunnustus johtuu pääministeri Srettha Thavisinin sitoutumisesta, mikä on osoituksena hänen neljästä saarella tekemästään vierailusta, jossa hän painotti infrastruktuurin kehittämistä ja matkailustandardien nostamista täysimääräisesti.

Näillä vierailuilla pääministeri teki yhteistyötä paikallisviranomaisten kanssa vauhdittaakseen matkailualan yleistä kehitystä, mukaan lukien liikennettä ja julkisia palveluita, varmistaakseen turistien kätevän ja turvallisen matkustamisen ja palvelut.

Chakrapong korosti, että Phuket ei ole vain saari, jossa on runsaasti luonnonvaroja ja elävää paikallista kulttuuria, vaan siellä on myös korkealaatuisia hotelleja ja ravintoloita, jotka ovat valmiita palvelemaan suurta määrää turisteja.

Hän selvensi lisäksi, että Phuketin kansainvälinen suosio johtuu Phuketin yhteisön kovasta työstä ja hallituksen tuesta standardien ylläpitämisessä ja jatkuvassa kehityksessä, mikä tekee matkailusta maan ensisijaisen ja kestävän tulonlähteen.

Siten Phuket toimii esimerkillisenä matkailun mallina, joka paitsi lisää kansakunnan vaurautta, myös tuottaa yhteisön tuloja ja lisää verojen kautta valtion tuloja, jotka voidaan investoida uudelleen maan kehittämiseen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.