Cherng Talayn ranta palautettiin virallisesti yleisölle

Thalang –

Lay Phang Beach Cherng Talayssa on virallisesti palautettu yleisölle vuosikymmeniä kestäneen tunkeutumisen jälkeen, sanovat asiaankuuluvat viranomaiset.

Aiemmat tarinamme:

Virkamiehet ovat asettaneet ilmoituksia, joissa määrätään purkamaan 15 päivän kuluessa rakenteet, jotka ovat tunkeutuneet yleisille alueille Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa.

Rakenteet, jotka ovat väitetysti tunkeutuneet julkisiin tiloihin 50 miljardin bahtin arvosta Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa, puretaan vihdoin.

Virkamiehet poistivat tunkeutuvat kyltit Lay Phang Beachiltä Thalangissa sen jälkeen, kun asiaankuuluvat virastot määräsivät kaikki tunkeutuneet rakenteet purettavaksi.

Virkamiehet ovat jatkaneet tunkeutuvien rakenteiden purkamista Lay Phang Beachillä Thalangissa.

Nyt päivityksestä:

Virallinen tapahtuma nimeltä "Happy Return of Lay Phang Beach yleisölle" pidettiin torstaina (9. toukokuuta).th) klo 4 Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa. Tilaisuutta johtivat varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul ja apulaissisäministeri Chada Thaiset. Heihin liittyi paikallisia Cherng Talaysta ja Phuketista.

Mr. Anutin sanoi: "Onnittelut Phuketille, jossa Lay Phang Beachistä on nyt tullut täysin julkinen ranta, joka on vapaa kaikista tunkeutumisesta ja jolla kaikki voivat vierailla rannalla. Paikallisille ja virkamiehille oli erittäin vaikeaa taistella julkisten oikeuksien puolesta, mikä kesti yhteensä yli 20 vuotta. Toivomme, että tämä on viimeinen tapaus, jossa tunkeutuu yleiselle rannalle/alueille täällä.”

Phuket Express totesi, että Lay Phang Beach kattaa 172 Rain tontin kahden kilometrin pituisella rantaviivalla. Maan kokonaisarvo on nyt noin 50,000 XNUMX miljoonaa bahtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.