PÄIVITYS: Mies pidätettiin naiseen kohdistuneen happohyökkäyksen jälkeen apteekissa Soi Ta-iadissa

Chalong -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän hyökkäsi hapolla apteekin työntekijää vastaan ​​kuuluisalla Muay Thai -kadulla Soi Ta-iadissa Chalongissa.

Edellinen tarinamme:

Loukkaantunut nainen sai vammoja kasvojen ja vartalon palovammoista.

Nyt päivitykseen:

Keskiviikko-iltana (8th) Chalongin poliisipäällikkö eversti Eakkarat Plaiduang kertoi Phuket Expressille, että he olivat jatkaneet tutkintaa epäillyn jäljittämiseksi. He löysivät epäillyn, jonka poliisi tunnisti vain Mr. Saereeksi, 33, vuokrahuoneesta lähellä koulua Baan Samkongissa Yaowarat Roadilla Talad Yaissa, Phuket Townissa.

Hänen päästään, kasvoiltaan ja silmistään löydettiin siteitä. Hän oli myös loukkaantunut hapon vaikutuksesta hyökkäyksen aikana. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen pahoinpitelystä, joka aiheutti vakavan vamman.

Epäilty ei antanut lausuntoa. Poliisi pidätti epäillyn nopeasti 24 tunnin sisällä tapahtumasta, koska kyseessä oli heidän mukaansa vakava rikos.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.