Kolme 270 siirtotyöläisestä löydettiin laittomaksi kolmella Rawain rakennustyömaalla

Phuket -

Keskiviikkona (8th) viranomaiset pidättivät kolme laitonta siirtotyöläistä 270:stä tarkastusten yhteydessä kolmella rakennustyömaalla Rawaissa.

Phuketin maakunnan hallintovirasto suoritti tarkastuksia kolmella rakennustyömaalla Baan Bang Khon -teellä Rawaissa klo 9 alkaen. Yhteensä 30 siirtotyöläisiin liittyvää asiakirjaa tarkastettiin.

Kolmen myanmarin työntekijän todettiin olevan laittomia rikosten vuoksi, mukaan lukien oleskelu maassa ilman asianmukaista lupaa ja työskentely ilman tarvittavia lupia. Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle.

On epäselvää, joutuvatko työnantajat oikeudellisiin toimiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.