Venäläinen mies pidätettiin taikasienen kanssa Patongissa

Patong -

Venäläinen mies pidätettiin taikasienen kanssa Patongissa. Taikasienet on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (8th) he pidättivät epäillyn, jonka poliisi tunnisti vain 29-vuotiaaksi venäläiseksi mieheksi Patong – Kamala -tiellä Patongissa.

Häneltä takavarikoitiin taikasieni. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei julkaissut tarkkaa määrää venäläiseltä mieheltä takavarikoituja taikasieniä.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.