Nainen apteekissa loukkaantui vakavasti sen jälkeen, kun entinen poikaystävä hyökkäsi häneen hapolla Chalongissa

Chalong -

Apteekin työntekijä Soi Ta-iadissa, Chalongissa, on saanut vakavia vammoja sen jälkeen, kun hänen entinen poikaystävänsä hyökkäsi hänen kimppuunsa hapolla.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta klo 11 tiistaina (45. toukokuuta).th) tuntemattomassa apteekissa Soi Ta-iadin alueella. He saapuivat paikalle ja löysivät apteekin edestä kaatuneen moottoripyörän ja sen lähistöltä verijälkiä ja keltaisen pullon.

Loukkaantunut thaimaalainen neiti Nee (alias), 40, oli jo viety läheiseen sairaalaan. Poliisi meni sairaalaan, jossa loukkaantunut nainen sai vammoja kasvojen ja vartalon palovammoista. Hän kertoi poliisille, että hänen entinen poikaystävänsä hyökkäsi hänen kimppuunsa hapolla.

Silminnäkijä kertoi poliisille kuulleensa huutoa ennen kuin löysi loukkaantuneen naisen, joka oli apteekin työntekijä.

Lehdistöaikaan mennessä tuntematon epäilty on vapaana poliisin suorittaessa tutkintaa syyllisen löytämiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.