Kaksi ihmistä kuoli ja kymmenen loukkaantui lava-auton kaatuessa ja moottoripyörään osuessa Kathussa

Kathu -

Kaksi ihmistä julistettiin kuolleeksi ja kymmenen ihmistä loukkaantui erilaisia ​​vammoja, kun lava-auto kaatui ennen kuin lakaisi moottoripyörän Kathussa tiistaina (7. toukokuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 Wichit Songkram Roadilla (Kathu – Patong Road) lähellä tiikerifarmaa Kathussa.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen lava-auton ja vaurioituneen moottoripyörän. Moottoripyörällä olleelle thaimaalaiselle pariskunnalle annettiin elvytys paikan päällä ennen kuin heidät myöhemmin julistettiin kuolleiksi. Heidät tunnistettiin herra Udom Hatsoiksi, 61, ja rouva Khwaunta Hatsoiksi, 53, molemmat olivat Phuketista.

Yhdeksän myanmarin työntekijää lava-autossa sai erilaisia ​​vammoja. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Noutotempun kuljettaja, Montri Sangnak, 46, ei loukkaantunut. Hän väitti ajavansa 60 kilometriä tunnissa, kun märällä tiellä satoi vähän. Hän menetti lava-auton hallinnan kaarteessa.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille, että lava-auto menetti hallinnan toiselta kaistalta (Patong-Kathu Road) ennen kuin se ylitti keskusvarannon ja törmäsi moottoripyörään.

Kathun poliisipäällikkö eversti Roongrat Rattanapakdee kertoi Phuket Expressille, että lava-auton kuljettajaa syytetään kuoleman aiheuttamisesta holtittomalla ajolla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.