Thaimaa toivottaa tervetulleeksi yli 12.5 miljoonaa ulkomaalaista turistia vuonna 2024 tähän mennessä, mikä tuottaa 605 miljardia bahtia tuloja

Kansallinen-

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö julkisti 7. toukokuuta 2024 tilastot saapuvista ulkomaisista matkailijoista 1. tammikuuta - 5. toukokuuta 2024, yhteensä 12,588,825 605 XNUMX kävijää, mikä tuotti XNUMX miljardia bahtia matkailutuloja.

Matkailu- ja urheiluministeriön mukaan viisi suurinta kansallisuutta olivat kiinalaiset turistit 2,461,620 1,634,388 784,550 vierailijalla, malesialaiset 704,427 677,783 XNUMX, venäläiset XNUMX XNUMX, korealaiset XNUMX XNUMX ja intialaiset XNUMX XNUMX.

Kuitenkin kuluneen viikon aikana 29. huhtikuuta - 5. toukokuuta Thaimaahan saapui yhteensä 639,822 12,419 ulkomaalaista matkailijaa. Määrä laski 1.9 91,403 eli XNUMX % edelliseen viikkoon verrattuna. Ulkomaalaisia ​​vieraili päivittäin keskimäärin XNUMX XNUMX henkilöä.

Matkailu- ja urheiluministeriö ennakoi ulkomaisten matkailijoiden määrän vähenevän entisestään Thaimaan sesonkiajan tullessa. Thaimaan hallitus kuitenkin edisti Thaimaan matkailua, kuten viisumivapauspolitiikkaa useisiin maihin, kuten Kiinaan, viisumivapausoikeuden jatkaminen enintään 60 päivän matkoille Venäjälle.

Äskettäin Thaimaan hallitus hyväksyi intialaisten ja taiwanilaisten vierailijoiden viisumivapaan maahantulon 30 päivän jatkamisen 11 asti.

Matkailu- ja urheiluministeriön mukaan viisumivapaus ja viisumin jatkaminen voisivat lisätä luottamusta ulkomaisiin matkailijoihin, helpottaa matkustustoimenpiteitä ja lisätä lentoyhtiöiden määrää. lentää Thaimaahan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.