Saudi-Arabialaisia ​​ja venäläisiä moottoripyöräilijöitä pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Saudi-arabialainen ja venäläinen moottoripyöräilijä pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta tiistaina (7. toukokuuta)th).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen risteykseen lähellä delfiinien risteystä (paikallinen nimi) Taweewong Roadille Patongissa.

Kaksi epäilyttävää ulkomaalaista miespuolista moottoripyöräilijää pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä kello 3. Epäillyille, jotka tunnistettiin vain 30-vuotiaaksi saudi-arabialaiseksi ratsastajaksi ja 38-vuotiaaksi venäläiseksi ratsastajaksi, tehtiin molemmat alkoholin hengitystestit. Heidän testinsä osoittivat 47 ja 93 milligrammaa alkoholia, jotka ylittivät laillisen alkoholirajan 103.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta. He eivät heti julkaisseet lausuntoja tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.