Venäläinen mies pidätettiin Phuketissa, koska hänen väitetään työskennelleensä laittomasti verkossa

KUVA: Phuketin tietokeskus

Phuket -

Venäläinen mies pidätettiin maanantaina (6th) Phuketissa sen jälkeen, kun hänet löydettiin väitetysti laittomasti työskentelevän verkossa.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että huolestunut hyvä kansalainen ilmoitti heille, että ulkomaalainen työskenteli laittomasti Instagramin ja Whatsappin kautta tarjoten hierontaa. Poliisi otti häneen yhteyttä verkkokanavan kautta. Sitten he suorittivat pistoleikkauksen ostaakseen hänen venäjänkielisiä hierontapalvelujaan. He maksoivat 200 Yhdysvaltain dollaria, mikä oli noin 7,000 XNUMX bahtia.

Tuntematon poliisi saapui sitten Wichitissä olevaan taloon esittäytyen asiakkaana, jossa hän tapasi epäillyn, joka oli vain 37-vuotias Venäjän kansalainen, ALEKSANDR, joka suoritti hierontahoitoa muille asiakkaille. Hänet pidätettiin ja vietiin Wichitin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään luvattomasta työstä.

Epäilty ei antanut lehdistölle lausuntoa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.