Puolalainen mies pidätettiin Pha Nganin saarella, kun hänen väitetään työskennelleensä ilman laillista lupaa

KUVA: Thuethainews

Surat Thani -

Puolalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin väitetysti laittomasti työskentelevänng kutsumalla ihmisiä mukaan henkisen hyvinvoinnin ohjelmaan Pha Ngan -saarella ilman laillista lupaa.

Koh Pha Nganin piiripäällikkö Noppadon Khaomali kertoi Phuket Expressille, että turistipoliisi ja Phuket Immigration pidättivät viime viikonloppuna Mr. Subhadeepin, 46, Puolan kansalaisen, Pha Nganin saarella sijaitsevassa hoitokeskuksessa.

Virkamiehille ilmoitettiin, että epäilty harjoitti toimintaa nimeltä "Healing Self-Sabotaging Patterns manifest Your Heart's Desires + Transformational Breathwork" hintaan 900-1,200 bahtia henkilöä kohti.

Subhadeep kertoi virkamiehille, että hänellä on työlupa majoitusyrityksen johtajana. Hän kertoi virkamiehille, että toinen yritys oli palkannut hänet avaamaan henkisen valmennuskurssin. Yhtiön väitetään antavan 70 prosenttia liikevaihdosta hänelle.

Hänet vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle syytteeseen ulkomaalaisuudesta, jolla on laillinen työlupa, mutta joka ei ilmoittanut työnantajastaan ​​ja työnkuvastaan ​​virkamiehille 15 päivän kuluessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.