Suosituimmat Thaimaan kansalliset tarinat kuluneelta viikolta: kabinetin uudelleenjärjestely ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 29. huhtikuuta sunnuntaihin 5. toukokuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

  1. Thaimaan kuninkaallisen hallituksen virallisen lehden verkkosivuilla julkaistiin kuninkaallinen komento, joka vapautti ministerit virastaan ​​ja nimitti uusia.

Thaimaan pääministeri ilmaisi julkisesti, että tiettyjä ministeritehtäviä tulisi mukauttaa sopivuuden ja maan hallinnon hyödyksi.

2. Thaimaan Metropolitan Electricity Authority (MEA) paljasti julkisesti vuosittaiset tilastot virran enimmäistarpeesta, tietyn ajanjakson aikana kulutetun huipputehon arvosta Bangkokissa, Nonthaburissa ja Samut Prakanissa.

MEA:n mukaan 29. huhtikuuta 2024 klo 2–30 Max. Kysyntä oli 3 00 megawattia (MW), jota pidettiin MEA:n huipputehoarvona painohetkellä.

3. Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat Kansainvälisen seksityöntekijöiden liiton työpäivän yhteydessä tekemät seksityöntekijätilastot maittain ja sukupuolen mukaan.

Thaimaan seksityöntekijät taistelivat prostituution laillistamisen puolesta perus- ja ammatillisten oikeuksiensa vuoksi.

4. Chokchain poliisit saivat ilmoituksen miehestä, joka putosi vahingossa sähköputkeen/kaivoon ylittäessään tietä lähellä Soi Lat Phrao 49, Lat Phrao, Bangkok.

Bureau of Public Works, Bangkok, lähetti kirjeen Metropolitan Electricity Authoritylle (MEA) sähköjohtojen/kaivojen rakentamisen keskeyttämisestä yhteistyössä korotetun sähköisen keltaisen linjan junan kanssa.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Bangkokissa sähköputkeen pudonneen miesuhrin perhe ja sukulaiset päättivät nostaa oikeuteen 10 miljoonan bahtin korvauksen Metropolitan Electricity Authoritylta (MEA).

Lepää rauhassa uhri.

5. Trangin paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että pitkähäntäinen vene, jossa oli 14 henkilöä, kaatui Trangin merellä kahden kilometrin päässä Trangin Sikaon satamasta, ja seurauksena oli yksi henkilö.

Lääkärit totesivat myöhemmin yhden thaimaalaisista turisteista, joka on julkisesti tunnistettu vain rouva Atchara, 68, kuolleeksi, koska hänen kerrottiin menehtyneen tajuttomaksi pelastuksen aikana ja merivettä pääsi keuhkoihinsa.

Kiitos ja nähdään ensi viikolla!

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.