Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä pidätettiin poliisiketjujen vahingoittamisesta ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 29. huhtikuuta sunnuntaihin 5. toukokuuta 2024

1. Erimielisyys taksin maksusta muuttui väkivaltaiseksi, kun ulkomaalainen matkustaja hyökkäsi Tuk Tuk -kuljettajaa vastaan ​​Phuketissa.

Brittimies pidätettiin Krabissa, kun hänen kerrottiin hyökänneen Tuk Tuk -taksinkuljettajan kimppuun Phuketissa lipunmaksukiistan vuoksi.

Taksiongelmat näkyvät edelleen säännöllisesti uutisissa Phuketissa.

2. Phuketin kaupungin poliisi otti kiinni turkkilaisen miehen, joka jäi kiinni poliisiketjun katkaisemisesta.

Venäläinen moottoripyöräilijä pidätettiin lopulta, kun hän katkaisi onnistuneesti poliisiketjun, joka oli lukinnut hänen pysäköintikieltoalueelle pysäköidyn moottoripyörän, ja kiihdytti sitten pois.

Kaksi ranskalaista miestä pidätettiin välittömästi torstaina (2nd), kun he yrittivät katkaista poliisiketjun, joka lukitsi moottoripyörän pysäköintikiellon Patongissa.

Osoittautuu, että on erittäin huono idea katkaista poliisin moottoripyöräketjut Thaimaassa.

3. Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra vieraili henkilökohtaisesti Bangla Roadilla Patongissa tiistai-iltana (30.th).

Thaksin ei julkaissut lausuntoa, eikä näyttänyt siltä, ​​että hän todella olisi käynyt klubeissa, baareissa tai kannabiskaupoissa vierailunsa aikana.

4. Uusiseelantilainen pidätettiin pelattuaan ilotulitteita Patong Beachillä keskiyön jälkeen torstaina (2. toukokuuta)nd).

Phuket Express totesi, että rangaistus tästä on vankeutta enintään kolme vuotta tai sakkoja enintään 60,000 XNUMX bahtia tai molemmat.

5. Torstaina 2. toukokuuta Britannian kansalainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä kokaiinin kuljettamisesta.

Tämä ei ole ensimmäinen tapaus, jossa turisti saapui Phuketin lentokentälle kokaiinin kanssa passissaan, sillä vastaava tapaus sattui Australian kansalaiselle, kuten alla näkyy, marraskuussa 2023.

6. Phuketin maahanmuuttoviranomaiset ottivat kiinni 36-vuotiaan amerikkalaisen miehen, joka tunnetaan vain herra Aliksi perjantaina 3. toukokuuta noin kello 11.

Poliisin väitetystä pahoinpitelystä ei kuitenkaan mainita nimenomaisesti.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.