Myanmarin mies hukkui jättäessään huomioimatta punaisen lipun Patongin rannalla

Patong -

Myanmarilainen mies hukkui jättäessään huomiotta punaiset liput rannalla Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että Nay Myo Zaw, 20, Myanmarin kansalainen, oli kadonnut meressä Kalim Beachillä Patongissa sunnuntaina (5. toukokuuta).th) klo 12. Pelastussukeltajat lähtivät etsimään häntä.

Klo 1 maanantaina (50th) Patongin poliisille ilmoitettiin Kalim Beachillä huuhtoutuneesta ruumiista. Uhrin äiti meni tapahtumapaikalle henkilökohtaisesti vahvistamaan poliisille, että ruumis oli herra Nay, joka oli kadonnut uittuaan mereen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.