Myyjä pidätettiin sähkösavukkeiden myynnistä Karon Beachillä

Karon –

Thaimaalainen myyjä pidätettiin, kun hänet löydettiin myymästä sähkösavukkeita Karon Beachiltä.

Mueang Phuketin piiritoimiston viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että torstaina (2nd) he pidättivät 47-vuotiaan thaimaalaisen miehen Karon Beachillä. Häneltä takavarikoitiin 31 sarjaa sähkösavukkeita. Phuketin piiriviranomaiset eivät kuitenkaan salaa epäillyn nimeä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisit olivat saaneet verkossa valituksia huolestuneilta kansalaisilta. Sekä thaimaalaiset että maahanmuuttajakauppiaat väittivät myyneen sähkösavukkeita lähellä rantaa, mikä vahingoittaa Phuketin maailmanluokan perheystävällistä kuvaa, vihjeiden antajien mukaan.

Epäilty vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen sähkösavukkeiden ja nestemäisten höyrystystuotteiden myyntikiellon rikkomisesta sekä verottomien, rajoitettujen tai kiellettyjen tavaroiden laittomasta hallussapidosta.

Sähkösavukkeet ja höyrystys ovat laittomia Thaimaassa silloisen sotilasjuntan vuonna 2014 tekemän tukahduttamisen jälkeen. Käytännössä vapingin käyttö on kuitenkin lisääntynyt merkittävästi viime vuosina, erityisesti thaimaalaisten nuorten keskuudessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.