Mies pidätettiin ilotulitteiden laittomasta myynnistä Patong Beachillä

Patong -

Mies pidätettiin Patong Beachillä ilotulitteiden laittoman myynnin vuoksi.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla thaimaalaisen miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Tossaphoniksi Patong Beachillä lähellä Taweewong Roadia. Häneltä takavarikoitiin useita ilotulitussarjoja. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ilotulitteiden luvattomasta myynnistä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Uusiseelantilainen pidätettiin pelattuaan ilotulitteita Patong Beachillä keskiyön jälkeen torstaina (2. toukokuuta)nd).

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.