Brittimies pidätettiin Phuketin lentokentällä, kun passista löytyi kokaiinia

Phuket-

Torstaina 2. toukokuuta Britannian kansalainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä kokaiinin kuljettamisesta.

Henkilö, jonka Phuket Immigration myöhemmin tunnisti Jamie Louis Swainiksi, 29, otettiin kiinni kansainvälisten saapuvien terminaalissa noin kello 7.

Maahanmuuttoviranomaiset löysivät 0.42 grammaa kokaiinia piilotettuna pieneen muovipussiin hänen passinsa sisällä.

Asianomaisten viranomaisten myöhemmät testaukset vahvistivat aineen olevan kokaiinia. Swain saatettiin sitten Sakoon poliisiasemalle, jossa häntä syytettiin luokan 2 huumausaineen maahantuonnista ja hallussapidosta. On tärkeää huomata, että Thaimaan huumausainelain mukaan kokaiinin maahantuonti maahan voi johtaa enintään 20 vuoden elinkautiseen vankeuteen sekä huomattavaan sakkoon.

Kokaiinin hallussapito on myös vakava rikos, joka voi johtaa jopa viiden vuoden vankeuteen tai sakkoon tai molempiin huolimatta siitä, että Swainista löydettiin suhteellisen pieni määrä.

Viimeisimpien päivitysten mukaan herra Swain ei ole antanut julkisia lausuntoja syytteistä.

Phuketin kansainvälisellä lentokentällä pidätetyn brittiläisen Jamie Louis Swainin kerrotaan olevan 29-vuotias ja kotoisin Enfieldistä Pohjois-Lontoosta. Hän saapui Phuketiin Etihad Airwaysin lennolla iltana, jolloin hänen pidätys oli suunniteltu lomaa varten.

Hänen taustastaan ​​tai matkahistoriastaan ​​tämän tapauksen lisäksi ei ole saatavilla yksityiskohtaista julkista tietoa. On myös todettu, että hän vaikutti yllättyneeltä ja alkoi ravistella ja kiroilla, kun kokaiini löydettiin hänen passistaan, mikä johti lisätarkastuksiin ja hänen myöhempään pidätykseen.

Tämä ei ole ensimmäinen tapaus, jossa turisti saapui Phuketin lentokentälle kokaiinin kanssa passissaan, sillä vastaava tapaus tapahtui Australian kansalaiselle, kuten alla näkyy, marraskuussa 2023. Epäilty kielsi laukun olevan hänen ja sanoi, ettei ollut koskaan käyttänyt huumeita elämässään ja väitti ilman todisteita, että hänet oli perustettu.

Samanlainen tapaus:

26-vuotias australialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän saapui paikalle ja ojensi passinsa poliisille, jonka sisällä oli kokaiinia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.