Amerikkalainen mies pidätettiin varkaudesta ja väitetystä thaimaalaisen naisen pahoinpitelystä Phuketissa

Phuket-

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset ottivat kiinni 36-vuotiaan amerikkalaisen miehen, joka tunnetaan vain herra Aliksi perjantaina 3. toukokuuta noin kello 11.

Pidätys tapahtui Wichitissä, Phuketissa, tavaratalon pysäköintialueella. Tämä toimi seurasi raporttia Chalongin poliisille, jonka mukaan herra Ali oli syyllistynyt varkauteen ja mahdollisesti pahoinpitelyyn thaimaalaista naista vastaan ​​Chalongissa 24. huhtikuuta.

Hänet vietiin myöhemmin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen yöllä tehdystä varkaudesta. Poliisin väitetystä pahoinpitelystä ei kuitenkaan mainita nimenomaisesti. On huomattava, että herra Ali oli viimeksi saapunut Thaimaahan helmikuussa turisteille myönnetyn 30 päivän viisumivapauden kanssa.

Ali ei julkaissut julkista lausuntoa tai vetoomusta väitteisiin liittyen, eikä ollut tiedossa, oliko hän lehdistön aikaan saanut asianajajan palveluita.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.