Amerikkalainen ja ranskalainen moottoripyöräilijä pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Amerikkalainen ja ranskalainen moottoripyöräilijä pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta perjantaina (3.rd).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen risteykseen lähellä jalkapallokenttää Taweewong Roadilla Patongissa kello 1–30.

Kaksi epäilyttävää ulkomaalaista miespuolista moottoripyöräilijää pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä. Epäillyille, jotka tunnistettiin vain Mr. Madisoniksi, 54, amerikkalainen ratsastaja, ja Mr. Belet, 20, ranskalainen ratsastaja, tehtiin molemmille alkoholihengitystestit. Heidän testinsä osoittivat 85 ja 83 milligrammaa alkoholia, jotka ylittivät laillisen alkoholirajan 50.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta. He eivät heti julkaisseet lausuntoja tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.