10 Thaimaan maakuntaa, jotka nostetaan ensiluokkaisiksi matkailukohteiksi

Ilmakuva tieltä kookospalmun ja suuren valtameren välillä päiväsaikaan Nakhon Si Thammaratissa, TAT

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan kauppakamari (TCC) pyrkii nostamaan 10 lupaavaa maakuntaa ensiluokkaisiksi matkailukohteiksi. Tällä toimenpiteellä pyritään levittämään matkailun etuja koko maassa ja vauhdittamaan paikallista taloutta.

Tähän pilottihankkeeseen valitut 10 maakuntaa ovat:

1 Phrae

2. Lampang

3. Nakhon Sawan

4. Nakhon Phanom

5. Sisaket

6. Chanthaburi

7. Ratchaburi

8. Kanchanaburi

9. Trang

10. Nakhon Si Thammarat

Tällä pääministeri Srettha Thavisinin tukemalla aloitteella on kolme päätavoitetta:

1. Esittele näiden maakuntien potentiaalia maailmalle

2. Kehittää infrastruktuuria ja julkisia palveluja näissä toissijaisissa kaupungeissa

3. Edistää kestäviä paikallistalouksia lisäämällä kotimaan matkailua ja tukemalla pk-yrityksiä

TCC keskittyy myös pk-yritysten voimaannuttamiseen, sillä niillä on tärkeä rooli Thaimaan taloudessa. Suunnitelmiin kuuluu rahoituksen saatavuuden parantaminen, digitaalisen muutoksen edistäminen ja kilpailukyvyn parantaminen mentorointiohjelmien avulla.

Lisäksi TCC tekee yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden, kuten Food Valley Netherlandsin, kanssa lisätäkseen tuottavuutta ja tuloja maataloussektorilla ja tutkiakseen thaimaalaisten tuotteiden, kuten silkin, brändäysmahdollisuuksia pääministerin tulevan Italian-vierailun aikana.

Valmistaudu tutkimaan Thaimaan piilotettuja helmiä! Nämä 10 maakuntaa loistavat kirkkaammin kuin koskaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.