Kaksi ranskalaista miestä pidätettiin yrittäessään katkaista poliisin moottoripyörän ketjun Patongissa

Patong -

Kaksi ranskalaista miestä pidätettiin välittömästi torstaina (2nd), kun he yrittivät katkaista poliisiketjun, joka lukitsi moottoripyörän pysäköintikiellon Patongissa.

Videoleike kahdesta ulkomaalaisesta miehestä, jotka yrittivät katkaista poliisin moottoripyörän ketjun kivellä lähellä Patong Beach Roadia Dolphin Fieldillä, oli levinnyt sosiaalisessa mediassa. Patongin poliisi otti ulkomaalaiset miehet nopeasti kiinni ja heidät pidätettiin välittömästi.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tunnistamattomat epäillyt ovat ranskalaisia ​​ja heitä syytetään liikennepoliisin omaisuuden tuhoamisesta ilman lupaa.

Samanlaisia ​​tapauksia:

Phuketin kaupungin poliisi otti kiinni turkkilaisen miehen, joka jäi kiinni poliisiketjun katkaisemisesta. Tapaus sattui Phuketin vanhankaupungin Phang Nga Roadin pysäköintikieltoalueella.

Venäläinen moottoripyöräilijä pidätettiin lopulta, kun hän katkaisi onnistuneesti poliisiketjun, joka oli lukinnut hänen pysäköintikieltoalueelle pysäköidyn moottoripyörän, ja kiihdytti sitten pois.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.