Saudi-Arabialainen mies pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa 

Patong -

Saudi-Arabialainen moottoripyöräilijä pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta torstaina (2. toukokuuta).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen lähelle Coconut-risteystä (paikallinen nimi) Ratch Uthit 200 Pi Roadille kello 1–45. Poliisin tarkastuspisteellä pysäytettiin epäilyttävä ulkomaalainen miespuolinen moottoripyöräilijä.

Hänelle tehtiin alkoholihengitystesti. Testi osoitti 112 milligrammaa alkoholia, joka ylitti laillisen alkoholirajan 50.

Poliisi tunnisti ratsastajaksi vain Saudi-Arabian kansalainen, 29-vuotias Hamet. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta. Hän ei heti antanut lausuntoa tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.