Uusiseelantilainen pidätettiin ilotulitteiden pelaamisesta Patong Beachillä

Patong -

Uusiseelantilainen pidätettiin pelattuaan ilotulitteita Patong Beachillä keskiyön jälkeen torstaina (2. toukokuuta)nd).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 0 he pidättivät epäillyn, joka oli vain Mr. Stephen, 30, Uuden-Seelannin kansalainen, Patong Beachillä lähellä Taweewong Roadia.

Häneltä takavarikoitiin kaksi kahdeksan ilotulitteen sarjaa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ilotulitteiden soittamisesta ilman laillista lupaa, mikä aiheutti melusaastetta.

Phuket Express totesi, että rangaistus tästä on vankeutta enintään kolme vuotta tai sakkoja enintään 60,000 XNUMX bahtia tai molemmat.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.