Ulkomaalaisen naisen ruumis löydettiin kelluvasta lähellä Karon Beachia

Karon –

Tunnistamattoman alaston ulkomaalaisen naisen ruumis löydettiin kelluvasta Karonin rannalta.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että paikallinen asukas ilmoitti heille, että ruumis löydettiin merestä Nong Harnin julkisen puiston läheltä. Pelastussukeltajat kutsuttiin rantaan ja ruumis saatiin talteen.

Alaston ruumis oli noin 25-30-vuotias ja noin 180 senttimetriä pitkä tummaihoinen naispuolinen ulkomaalainen. Hänen ruumiistaan ​​ei löytynyt merkkejä taistelusta. Tässä vaiheessa lääkärit uskoivat naisen kuolleen hukkumiseen.

Poliisi jatkaa tutkintaa ruumiin tunnistamiseksi. Ruumiinavaus suoritetaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.