PÄIVITYS: Brittimies pidätettiin Phuket Tuk Tuk -taksinkuljettajan hyökkäyksen jälkeen

Phuket -

Brittimies pidätettiin Krabissa, kun hänen kerrottiin hyökänneen Tuk Tuk -taksinkuljettajan kimppuun Phuketissa lipunmaksukiistan vuoksi.

Edellinen tarinamme:

Erimielisyys taksin maksusta muuttui väkivaltaiseksi, kun ulkomaalainen matkustaja hyökkäsi Tuk Tuk -kuljettajaa vastaan ​​Phuketissa. Videolle kuvattu ja sosiaalisessa mediassa laajasti levitetty riita syntyi Patongista Karoniin matkalla maksettujen rahamäärien kiistan jälkeen.

Nyt päivitykseen:

Karonin poliisipäällikkö eversti Khundet Na Nongkhai kertoi Phuket Expressille tiistaina (30.th), että Koh Phi Phi -poliisi ja Karbin turistipoliisi pidättivät vain 31-vuotiaan Britannian kansalainen Mr. Luke -epäillyn hotellissa Phi Phi -saarella Krabissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuket Kwaengin tuomioistuin antoi herra Lukelle pidätysmääräyksen syytteeseen pahoinpitelystä toiseen henkilöön ruumiin- ja henkisen vamman aiheuttamisesta.

Luke vietiin takaisin Karonin poliisiasemalle Phuketiin. Eversti Khundet kertoi Phuket Expressille, että herra Luke ei julkaissut mitään lausuntoa tai vetoomusta lehdistön aikaan ja kieltäytyi puhumasta tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.