Thaksin Shinawatra yllättää Bangla Roadin Patongissa

Patong -

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra vieraili henkilökohtaisesti Bangla Roadilla Patongissa tiistai-iltana (30.th).

Valokuvia Mr. Thaksinista ja tiimistä, johon kuului Suwat Liptapanlop, Chart Pattana Kla Partyn puheenjohtaja, nähtiin kävelemässä kuuluisalla Bangla Roadilla.

Hänet toivottivat tervetulleeksi Mr. Weerawit Krueasombat, Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja, paikalliset ja ulkomaalaiset turistit.

Thaksin ei julkaissut lausuntoa, eikä näyttänyt siltä, ​​että hän todella olisi käynyt klubeissa, baareissa tai kannabiskaupoissa vierailunsa aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.