Ulkomaalaiset matkustajat hyökkäsivät Phuket Tuk Tuk -taksinkuljettajaan

Phuket-

Erimielisyys taksin maksusta muuttui väkivaltaiseksi, kun ulkomaalainen matkustaja hyökkäsi Tuk Tuk -kuljettajaa vastaan ​​Phuketissa. Videolle kuvattu ja sosiaalisessa mediassa laajasti levitetty riita syntyi Patongista Karoniin matkalla maksettujen rahamäärien kiistan jälkeen.

Perjantaina 26. huhtikuuta sattunut tapaus alkoi, kun osapuolet sopivat 400 bahtin hinnasta. Tuntematon ulkomaalainen matkustaja, joka väitti erehdyksessä luovuttaneensa hintaan tarkoitettujen 1,000 bahtia seteleiden sijaan, vaati kuitenkin perille saavuttuaan muutosta. Kuljettaja kiisti väitteen ja ehdotti, että he ratkaisevat asian paikallisella poliisiasemalla.

Tilanne kärjistyi, kun matkustaja turvautui fyysiseen väkivaltaan lyömällä kuljettajaa kasvoihin ja tarttumalla tämän kaulaan. Video, jonka Facebook-käyttäjä julkaisi maanantai-iltana 29. huhtikuuta, päättyy äkillisesti ilman tarkempia tietoja tapahtuman seurauksista.

Paikalliset viranomaiset eivät ole vielä julkaisseet lausuntoa, eikä Tuk Tuk -kuljettajan nykyinen tila ole tiedossa. Myös ulkomaalaisen matkustajan nimeä ja kansallisuutta ei tiedetä.

Lisää päivityksiä tarjotaan, jos Phuketin poliisi toimittaa ne.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.