Venäläinen mies pidätettiin poliisin moottoripyörän ketjun leikkaamisesta Phuketissa virusvideolla

Phuket -

Venäläinen moottoripyöräilijä pidätettiin lopulta, kun hän katkaisi onnistuneesti poliisiketjun, joka oli lukinnut hänen pysäköintikieltoalueelle pysäköidyn moottoripyörän, ja kiihdytti sitten pois.

Edellinen tarinamme:

Tapaus, joka tapahtui Phang Nga Roadilla, on herättänyt laajaa huomiota sen jälkeen, kun video levisi paikallisessa sosiaalisessa mediassa perjantaina 26. huhtikuuta.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana kertoi Phuket Expressille tiistaina (30.th). Hän oli etsintäkuulutettuna Phuketin provinssin tuomioistuimen antamassa pidätysmääräyksessä poliisin omaisuuden (poliisiketjun) vahingoittamisesta tai poistamisesta.

German myönsi poliisille, ettei hänellä ollut ajokorttia, ja hän oli päättänyt irrottaa ketjun. Hän pelkäsi, että jos hän menisi maksamaan sakkoa, hän voisi saada äärimmäiset rangaistukset ilman ajokorttia ajamisesta, kuten venäjäksi (Hän ei maininnut tarkkoja sakkoja Venäjällä). Sen sijaan hän osti leikkurin vain 500 bahtilla.

Eversti Pratueng kertoi Phuket Expressille, että Phuketin kaupungin alueella oli äskettäin neljä samanlaista tapausta. Pidätetyt moottoripyöräilijät ehdotetaan Phuket Immigrationille karkotettavaksi ja heidän viisuminsa peruuttamista.

Lisäksi poliisin moottoripyörän ketjun leikkaamisesta Thaimaassa määrätyt rangaistukset voivat olla erittäin ankaria, koska ketjut katsottiin valtion omaisuudeksi. Valtion omaisuuden vahingoittamisesta voi saada jopa 500,000 XNUMX bahtia sakot ja kymmenen vuoden vankeusrangaistukset.

Samanlainen tarina:

Phuketin kaupungin poliisi otti nopeasti kiinni kansalaisen hälytyksestä turkkilaisen miehen, joka jäi kiinni poliisiketjun katkaisemisesta. Tapaus sattui Phuketin vanhankaupungin Phang Nga Roadin pysäköintikieltoalueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.