Phuketin kuvernööri pysähtyi auttamaan loukkaantunutta naista, joka joutui moottoripyörä-onnettomuuteen Thalangissa

Thalang –

Phuketin kuvernööri ja hänen vaimonsa pysähtyivät auttamaan naista, joka loukkaantui moottoripyöräonnettomuudessa Thep Krasattrissa.

Maanantaina (29th) Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat ja hänen vaimonsa Phuketin Punaisen Ristin ry:n puheenjohtaja, rouva Bussadee Suwannrat ajoivat normaaleihin työhön liittyviin asioihin sedanissa. Hän pyysi kuljettajaansa pysäyttämään sedanin välittömästi nähtyään onnettomuuden Thep Krasattri -päätiellä (nro 402).

Pelastuslaitos ja poliisi eivät olleet saapuneet paikalle, kun kuvernööri pysäytti ajoneuvonsa. Tuntematon moottoripyöränkuljettaja, joka oli loukkaantunut, kertoi kuvernöörille, että hän oli tulossa Phan Ngasta matkalla Phuketin provinssin tuomioistuimeen Phuket Townissa. Hän oli kuulemma ottanut masennuslääkkeitä ja unilääkettä ennen moottoripyörällä ajamista. Loukkaantunut nainen kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Phuketin kuvernööri sai paljon kiitosta Thaimaan sosiaalisessa mediassa avusta tapahtumapaikalla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.