Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Venäjän turistien viisumivapaus muutettu 90 päivästä 60 päivään ja enemmän

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 22. huhtikuuta sunnuntaihin 28. huhtikuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

  1. Thaimaan hallitus on ilmoittanut venäläisten vierailijoiden viisumivapauden laajentamisesta. 1. toukokuuta alkaen venäläiset voivat nauttia 60 päivän viisumivapaudesta, mutta se on aiempaa lyhyempi ja korvaa aiemman 90 päivän ohjelman, joka päättyy huhtikuun lopussa.

TPN-media huomauttaa, että viisumivapauden aikataulun lyhentyminen ei kuitenkaan ole täysin yllättävää useiden venäläisten turistien pääosin Phuketissa tapahtuneiden virustapausten ja paikallisten, myös enimmäkseen Phuketin asukkaiden, ylimatkailua koskevien valitusten jälkeen.

2. 38-vuotias venäläinen liikemies otettiin kiinni luksushuvilassa Samuin saarella viime tiistaina, huhtikuun 23. päivänä, ja häntä syytettiin vakavasta pahoinpitelystä ja laittomasta aseiden hallussapidosta.

Pidätyksen johti Nikhitan tuntemattoman tyttöystävän tekemä valitus, joka syytti häntä seksuaalisesta väkivallasta ja ampuma-aseella uhkaamisesta.

3. Bang Bua Thongin tutkintapoliisi ja asiaankuuluvat poliisit pidättivät thaimaalaisen epäillyn, joka oli osallisena tuntemattoman miehen julmassa murhassa ja paloittelussa Bang Bua Thongin alueella Nonthaburissa.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat edistymisestä Bang Bua Thongissa Nonthaburissa epäillyn Yakuza-jengin jäsenen hirveän murhan ja paloittelun tapauksessa.

Useat epäillyt ovat edelleen karkuteillä lehdistön ajan.

4. Aikakauslehtisivusto “CEOWORLD Magazine” loi listan maailman parhaista maista, joissa voit vierailla elämäsi aikana vuonna 2024 ja sijoitti Thaimaan ensimmäiselle sijalle.

Ranking-listalla kyselyyn osallistui 295,000 2024 käyttäjää, joilla oli ennätys verkkosivuston eniten sitoutuneesta ennätyksestä luodakseen maailman parhaat maat, joissa sinun kannattaa vierailla vuoden XNUMX luettelossasi.

5. Thaimaan hallituksen tiedottaja paljasti julkisesti tilastot vuoden 2024 ensimmäiseltä neljännekseltä, joissa ulkomaalaiset sijoittivat Thaimaahan yli 35 miljardia bahtia Thaimaan kauppaministeriön mukaan.

Ulkomaiset investoinnit olivat tärkeä tekijä työllisyyden ja tulon luomisessa Thaimaan paikallisille.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.