Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: syyrialaiset pidätettiin väärennetyillä Arabiemiirikuntien passilla ja paljon muuta 

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 22. huhtikuuta sunnuntaihin 28. huhtikuuta 2024.

  1. 41-vuotias kanadalainen mies pidätettiin Patongissa Phuketissa ekstaasin ja kokaiinin hallussapidosta ja työskentelystä ilman työlupaa.

Pidätyksen yhteydessä poliisi takavarikoi epäillulta kaksi ekstaasipilleriä ja 0.30 grammaa kokaiinia.

2. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kutsui äskettäin koolle keskustelut Phuketin virkamiesten, konsuleiden ja kunniakonsuleiden kanssa. Yhtenä maailman halutuimmista paratiiseista vierailijoille Phuket tunnustaa, että turvallisuus on priorisoitava ja turvallinen ympäristö on säilytettävä.

Saarella on ollut useita tapauksia, jotka ovat levinneet virukseksi, ja monet ovat koskeneet ulkomaalaisia, ja ne ovat kiinnittäneet siihen huomiota viime kuukausina.

3. Syyrialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hänen havaittiin käyttäneen väärennettyä Arabiemiirikuntien passia.

Kaksi muuta syyrialaista miestä pidätettiin Phuketissa, kun heiltä löydettiin väärennettyjä Arabiemiirikuntien passeja.

Käytä oikeaa passiasi, sanovat viranomaiset.

4. Viranomaiset ottivat kiinni epäillyn, joka oli 61-vuotias Israelin kansalainen, hänen asunnossaan. He löysivät kolme makakia, jotka näyttivät olevan huonokuntoisia, suljettuina häkkiin.

Hän myönsi poliisille, että hänellä ei ollut tarvittavia laillisia asiakirjoja apinoita varten.

5. Tuntematon ulkomaalainen miespuolinen moottoripyöräilijä jäi kameralle leikkaamassa hänen moottoripyöränsä pysäyttämiseen käytettyä poliisiketjua, joka oli pysäköity Phuketin vanhankaupungin pysäköintikieltoalueelle.

Poliisiketjun katkaiseminen on valtion omaisuudelle aiheutunutta vahinkoa, rikos, jolla on oikeudellisia seurauksia paljon enemmän kuin kaikki luvattomasta pysäköinnistä aiheutuvat sakot.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.