Parnpree eroaa hallituksen järjestelyjen jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ulkoministeri Parnpree Bahiddha-Nukara erosi hallituksen tehtävästään sunnuntaina (28. huhtikuuta) hallituksen uudelleenjärjestelyn seurauksena, joka johti siihen, että hän menetti lisätehtävänsä varapääministerinä. Huolimatta siitä, että Parnpree säilytti salkkunsa ulkoministerinä uudessa hallituskokoonpanossa, Parnpree päätti erota tehtävästään ja ilmaisi, että hänen päätöksensä perustui periaatteisiin ja luottamukseen hänen suoritukseensa.

 

Toimikautensa aikana Parnpree korosti panostaan ​​ulkomaisten investointien lisäämiseen ja Thaimaan talousdiplomatian edistämiseen, mikä sisälsi uusien kauppamahdollisuuksien avaamisen. Hän oli myös aktiivinen kansainvälisten kriisien käsittelyssä ja neuvotteli ulkomailla pidätettyjen Thaimaan kansalaisten vapauttamisesta konfliktien, kuten Hamasin ja Israelin välisten väkivaltaisuuksien aikana, sekä Laukkaingissa Myanmarissa.

 

Eronsa jälkeen Parnpree vahvisti mediahaastattelussa, että hän harkitsisi uudelleen tulevaa poliittista sitoutumistaan ​​hallitsevaan Pheu Thai -puolueeseen. Hän totesi, että hän tunsi olevansa rajoittunut pelkästään ulkoministerin viran hoitamisesta, koska uskoi, että muut voisivat hoitaa tehtävänsä tehokkaammin, kun otetaan huomioon laajemmat vastuualueet.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.