Hyvää syntymäpäivää Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinssi Dipangkorn Rasmijoti

Thaimaa -

huhtikuu 29th, 2024 on hänen kuninkaallisen korkeutensa prinssi Dipangkorn Rasmijotin, Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Vajiralongkornin nuorimman pojan, 19. syntymäpäivä.

Prinssi Dipangkorn syntyi vuonna 2005 Sirirajin sairaalassa Bangkokissa. Hänen äitinsä on Hänen Majesteettinsa Kuninkaan entinen vaimo Srirasmi Suwadee. Hänen nimensä julisti kuningas Bhumibol Adulyadej Suuri, Rama 9, 15. kesäkuuta.

Prinssi Dipangkorn aloitti muodollisen koulutuksensa Chitralada Schoolissa Thaimaassa ennen kuin meni opiskelemaan ulkomaille Saksaan.

Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinssi Dipangkorn Rasmijotin syntymäpäivän kunniaksi TPN Media toivottaa hänen kuninkaallista korkeuttaan onnella ja pitkää ikää.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.