Yksityisen kiinteistön toimitusjohtaja paljastaa kasvavat ulkomaiset investoinnit Thaimaan kiinteistöihin, Myanmarin markkinat nousevat 240 %

Kansallinen-

27. huhtikuuta 2024 kiinteistöliiketoiminnan toimitusjohtaja Prasert Taedullayasatit paljasti julkisesti yleiskatsauksen ulkomaalaisille vuonna 2024 kasvavista kiinteistömarkkinoista, erityisesti Myanmarin markkinoilla, joilla myynti kasvoi 240 % samaan aikaan verrattuna. jakso viime vuonna.

Raportin mukaan Kiinan markkinoilla oli edelleen enemmistö ulkomaisista kiinteistömarkkinoista 50 %, kun taas kiinteistökaupan kokonaiskasvu laski 11 % edelliseen vuoteen verrattuna.

Ensisijainen syy kiinteistöjen nousuun Myanmarin markkinoilla oli sisällissota, jonka seurauksena Thaimaan kiinteistömarkkinoilla keski- tai korkealuokkaiset sijoittivat viime vuosina yhä enemmän.

Prasertin mukaan keski- ja korkealuokkaiset sijoittivat yleensä esikaupunkiasuntoihin, mutta ylempi korkealuokka yleensä 40–50 miljoonan bahtin suuruisiin kaupunkiasuntoihin ja julkisilta sähköjunilta suljettuihin kattohuoneistoihin.

Lisäksi Prasert totesi, että Bangkokin kaupungissa sijaitsevan ylellisen yksityisen kiinteistöyhtiön Anandan kokonaismyynti ulkomaisilla markkinoilla oli vuoden 3 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana 2024 miljardia bahtia, mikä kasvoi 2 % vuoden 14 neljänteen neljännekseen verrattuna ja suurimman osan. jotka ovat kiinalaisia ​​sijoittajia.

Vertaamalla Myanmaria Kiinan markkinoihin sen osuutta voitaisiin pitää pienenä, mutta Myanmarin markkinoilla oli potentiaalia kasvaa edelleen, huomautti Prasert.
Samaan aikaan Myanmarin sijoittajat etsivät mahdollisuutta sijoittaa keskenään 100 miljoonaa bahtia vuokrattavaan kiinteistöön, mikä oli muutos, sillä aiemmin he ostivat vain asumista varten, sanoi Prasert.

Krit Techasumma, johtava asuntojen kehittäjä suurissa kaupungeissa eri puolilla maata, paljasti julkisesti, että nykyinen kotimainen talous ja ostovoima olivat herkkiä, mikä aiheutti ulkomaisten kiinteistömarkkinoiden laajentumisen erityisesti kaupunkialueilla, joilla oli korkea maa-arvo, kuten Phuketissa, Pattayassa ja Bangkokissa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.