Patongin poliisi tutkii laitonta ulkomaalaista, jonka väitetään työskentelevän parturissa

Patong -

Patongin poliisi tarkasti Patongissa sijaitsevan parturi-kampaamon huolestuneiden kansalaisten ilmoitusten perusteella, joiden mukaan ulkomaalainen työskenteli siellä laittomasti.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (27th) klo 2 he tarkastivat parturia Patongissa. Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti heille nettikanavan kautta, että parturissa työskentelee väitetysti laittomasti ulkomaalainen.

Patongin poliisi sanoi, että he eivät löytäneet ulkomaalaisia ​​työskentelemässä parturina. Parturissa työskenteli kaksi thaimaalaista miestä ja thaimaalainen nainen. Phuket Express huomauttaa, että hiusstylistit ovat suojattuja ammatteja Thaimaassa ja ulkomaalaisilla ei ole työlupaa ja viisumia tähän työhön.

Patongin poliisi ilmoitti jatkavansa tunnistamattoman liikkeen ja muiden paikkojen valvontaa muistuttaen ulkomaalaisia, että heillä on oltava voimassa oleva työlupa työskennelläkseen laillisesti Thaimaassa. Poliisi huomasi, että osa kaupan tekstistä oli arabiaksi ja vierailla kielillä, mutta henkilökunta oli väittänyt, että tämä oli tarkoitettu asiakkaille, ei työntekijöille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.