Tila-auton kuljettajaa syytetään taksinkuljettajan uhkailusta veitsellä Phuketin risteyksessä

Phuket-

Phuketissa tila-auton kuljettaja nimeltä Mr. Thanong, 57-vuotias, on ilmoittanut itsensä poliisille sosiaalisessa mediassa leviävän videon seurauksena. Lauantaina 27. huhtikuuta suosituksi tullut video näyttää näyttävän hänen uhkaavan taksinkuljettajaa veitsellä risteyksessä lähellä tavarataloa Wichitissä.

Tapaus sattui Darasamutin risteyksessä, jossa sekä tila-auto että taksi odottivat U-käännöksessä ennen punaista valoa. Mr. Thanong nähdään poistuvan tila-autosta ja lähestyvän taksia pitäen kädessään pientä veistä. Video ei näytä, mitä heidän keskustelunsa jälkeen tapahtui, koska se päättyy äkillisesti.

Wichitin poliisipäällikkö eversti Chatree Choowichean ilmoitti Phuket Expressille, että he ottivat yhteyttä herra Thanongiin videon leviämisen jälkeen. Myöhemmin hän antautui Wichitin poliisiasemalle. Mr. Thanongille tehtiin alkoholin hengitys- ja virtsatestit, jotka molemmat antoivat negatiiviset tulokset.

Thanong selitti poliisille, että riita alkoi, kun hän torkasi taksiin, koska hän ajoi hitaasti oikealla kaistalla. Tämä johti kiihkeään keskusteluun kahden kuljettajan välillä, vaikka kummassakaan ajoneuvossa ei tuolloin ollut matkustajia.

Mr. Thanong on nyt saatettu syytteeseen aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman pätevää syytä ja toisen henkilön uhkaamisesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.