Video ulkomaalaisesta miehestä leikkaamassa poliisiketjua ja avaamassa moottoripyöränsä pyörän lukituksen Phuketissa leviää, aiheuttaa raivoa

Phuket-

Tuntematon ulkomaalainen miespuolinen moottoripyöräilijä jäi röyhkeässä uhmauksessa kameralle leikkaamassa hänen moottoripyöränsä pysäyttämiseen käytettyä poliisiketjua, joka oli pysäköity Phuketin vanhankaupungin pysäköintikieltoalueelle. Tapaus, joka tapahtui Phang Nga Roadilla, on herättänyt laajaa huomiota sen jälkeen, kun video levisi paikallisissa sosiaalisessa mediassa perjantaina 26. huhtikuuta.

Kuvamateriaali näyttää näyttävän, että tuntematon ulkomaalainen henkilö käyttää suurta leikkuria katkaisemaan ketjun, jonka Phuketin kaupungin viranomaiset olivat asettaneet hänen moottoripyöränsä pyörään. Irrotettuaan ketjun onnistuneesti hän viittasi tapahtumaa kuvaavalle katsojalle hiljaisuuteen ennen kuin poistui alueelta nopeasti ajoneuvollaan.

Videon lähettäneen henkilön mukaan mies päätti ostaa leikkurin läheisestä kaupasta sen sijaan, että menisi Phuketin kaupungin poliisiasemalle sovittamaan sakkoa. Tämä valinta on johtanut julkisiin kommentteihin, ja jotkut ovat huomauttaneet, että sakon kustannukset olisivat olleet pienemmät kuin leikkurin.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana on ilmoittanut The Phuket Expressille, että lainvalvontaviranomaiset tarkastelevat parhaillaan CCTV-materiaalia yrittääkseen tunnistaa ja paikantaa ulkomaalaisen miehen myöhempää oikeuskäsittelyä varten.

Phuket Express lisää, että poliisin ketjun katkaiseminen vahingoittaa valtion omaisuutta, mikä on rikos, jolla on oikeudelliset seuraukset paljon suuremmat kuin kaikki luvattomasta pysäköinnistä aiheutuvat sakot.

Thaimaassa valtion omaisuuden tuhoamisesta määrättävät rangaistukset voivat olla melko ankarat. Vaikka erityinen rangaistus voi vaihdella vahingon laajuuden ja olosuhteiden mukaan, se sisältää yleensä sakkojen ja vankeusrangaistuksen yhdistelmän. Esimerkiksi, jos vahinko on merkittävä, rikoksentekijää voi odottaa enintään kymmenen vuoden vankeusrangaistus tai enintään viisisataatuhatta bahtia oleva sakko tai molemmat.

Yhteisön reaktio tähän tapaukseen on ollut ristiriitaista, ja jotkut ovat ilmaisseet ihailua miehen röyhkeydestä, kun taas toiset tuomitsivat paikallisten lakien kunnioittamisen ja jopa vaativat miehelle kymmenen vuoden vankeusrangaistusta, 500,000 XNUMX bahtin sakkoa ja sitten karkotus. Poliisi kehottaa kaikkia, joilla on tietoa ulkomaalaisesta, ilmoittautumaan, kun he jatkavat tämän uhmaavan teon tutkintaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.