Thaimaa on maailman parhaiden vierailevien maiden listan kärjessä vuonna 2024 CEOWORLD-lehden rankingin mukaan

Kansallinen-

26. huhtikuuta 2024 aikakauslehtisivusto "CEOWORLD Magazine" loi listan maailman parhaista maista, joissa voit vierailla elämäsi aikana vuonna 2024 ja sijoitti Thaimaan ensimmäiselle sijalle.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan ranking-listalla tutkittiin 295,000 2024 käyttäjää, joilla oli ennätys verkkosivuston eniten sitoutumisesta, luodakseen maailman parhaat maat, joissa vierailla elämäsi XNUMX listalla.

Tämän seurauksena Thaimaa sai korkeimman pistemäärän 72.15, mikä sijoittui ensimmäiselle sijalle 67 maan joukosta. Toiseksi sijoittui Kreikka tuloksella 67.22. Indonesia oli kolmantena tuloksella 65.15.

Thaimaassa matkailijoiden elämäntapavalinnat olivat monipuolisia nauttiakseen lomastaan, mukaan lukien yöelämä, vilkasta taidetta ja kulttuuria, herkkuja, huippuluokan ostoskeskuksia, kaunista luontoa ja paljon muuta Thaimaassa nähtävää, CEOWORLD Magazine totesi.

Mitä mieltä olet arvosta? Oletko samaa mieltä? Kerro meille sosiaalisessa mediassa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu].

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.