Thaimaalainen mies pidätettiin nettipelaamisesta Patongissa

Patong -

Patongin poliisi otti perjantaina (26. huhtikuuta) kiinni thaimaalaisen miehen, joka jäi kiinni pelaamasta nettiuhkapelejä matkapuhelimellaanth).

Epäilty Nanthawat, Thaimaan kansalainen, vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen laittomasta online-uhkapelaamisesta. Poliisi takavarikoi useita todisteita, mukaan lukien epäillyn matkapuhelimen, jotka paljastavat hänen osallisuutensa online-uhkapeleihin.

Asukkaita ja vierailijoita kehotetaan ilmoittamaan viipymättä viranomaisille epäilyttävästä rahapeleihin liittyvästä toiminnasta. Tukitoimilla pyritään ylläpitämään yleistä turvallisuutta ja puolustamaan yhteisön koskemattomuutta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.