Tatuoija pidätettiin Phuketissa 13-vuotiaan tytön väitetystä raiskauksesta

Phuket -

Tatuoija pidätettiin hänen syntymäpäiväänsä Phuketissa, kun hänen väitetään raiskaavan 13-vuotiaan tytön tatuointiliikkeessä Bangkokissa.

Metropolitan Police Bureau kertoi Phuket Expressille, että poliisi sai ilmoituksen järkyttävästä tapauksesta tytön vanhemmilta. Tyttö kertoi vanhemmilleen, että hän oli alun perin ottanut yhteyttä tatuoijaan yrityksen Facebook-sivun kautta. Hän suostui tekemään pienen tatuoinnin 400 bahtilla. Naisen saapuessa tytön lausuntojen mukaan epäilty kuitenkin sulki tatuointiliikkeensä ennen kuin vei hänet toiseen kerrokseen ja raiskasi tämän jälkeen aggressiivisesti.

Phuketin kunnan lainvalvontaviranomaiset havaitsivat lääkärintarkastuksen jälkeen, että tytöllä oli vakavia vaurioita sukupuolielimissä ja lisääntymisjärjestelmässä. Hän saa kiireellisen lääkärinhoidon ja leikkauksen.

Bangkokin Thon Burin rikostuomioistuin antoi hänelle pidätysmääräyksen 11. huhtikuuta 2024 alle XNUMX-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja alle XNUMX-vuotiaan tytön ottamisesta pois huoltajaltaan.

Tällä viikolla Phuketin lainvalvontaviranomaiset pidättivät etsintäkuulutetun, 25-vuotiaan Vasin Kitnopsrin or Gamen Nakhon Pathomista. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Po Guissa Mae Luan Roadilla Tald Nuean osa-alueella Phuket Cityssä.

Epäilty väitti poliisille rakastavansa uhria todella paljon. Hän kertoi myös poliisille, että hänellä oli seksisuhteita vähintään 100 naisen kanssa, ei ole tiedossa, kuinka moni oli ilman lupaa tai mahdollisesti alaikäisiä.

Hän on edelleen vangittuna lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.