Israelilainen mies pidätettiin Phuketissa laittomien apinoiden hallussapidosta

KUVA: MGR Online

Phuket-

Central Investigation Bureau (CIB) on ilmoittanut Phuket Expressille israelilaisen liikemiehen pidätyksestä Kathussa villieläinten laittoman hallussapidon vuoksi. Torstaina, huhtikuun 25. päivänä, viranomaiset ottivat kiinni epäillyn, joka oli 61-vuotias Israelin kansalainen, hänen asunnossaan. He löysivät kolme makakia, jotka näyttivät olevan huonokuntoisia, suljettuina häkkiin.

Kuulustelussa Z myönsi poliisille, että hänellä ei ollut tarvittavia laillisia asiakirjoja apinoita varten. Hän tunnusti tietämättään tällaisten eläinten rekisteröintivaatimuksesta. Myöhemmin herra Z saatettiin Kathun poliisiasemalle, jossa hän kohtaa oikeudellisia seurauksia suojeltujen eläinten luvattomasta hallussapidosta.

Lain mukaan rikoksesta voi saada enintään viiden vuoden vankeusrangaistuksen, enintään 500,000 XNUMX bahtin sakon tai molemmat. Samaan aikaan kolme makakia ovat parhaillaan hoidossa Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksessa. Phuket Express on saanut tietää upseereilta, että Z:n väitetään olevan tunnettu Patongin liike-elämässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.