Iranilainen nainen pidätettiin varkaudesta Patongissa

Patong -

Iranilainen nainen pidätettiin varkaudesta apteekista Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (26th) kello 4 he pidättivät iranilaisen naisen hotellin edessä Kamala – Patong Roadilla Patongissa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta sen jälkeen, kun hänen väitetään varastaneen apteekista Soi Saen Sabaissa Patongissa. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei maininnut hänen nimeään ja ikää eikä tavaroita, jotka hän väitti varastaneen apteekista.

Iranilainen nainen ei lehdistöhetkellä antanut lausuntoa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.