PÄIVITYS: Kaksi muuta syyrialaista pidätettiin Phuketissa väärennetyillä Arabiemiirikuntien passilla

Phuket -

Kaksi muuta syyrialaista miestä pidätettiin Phuketissa keskiviikkona (24th) sen jälkeen, kun heiltä löydettiin väärennettyjä Arabiemiirikuntien passeja.

Edellinen tarinamme:

Syyrialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä sunnuntaina (22nd) sen jälkeen, kun hänen havaittiin käyttävän väärennettyä Arabiemiirikuntien passia.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että kahdella syyrialaismiehellä oli sama historia kuin ensimmäisellä syyrialaismiehellä, joka pidätettiin sunnuntaina (22. huhtikuuta).nd). He olivat matkalla Songkhlasta ja yöpyivät hotellissa Patongissa.

He kirjautuivat ulos hotellista maanantaina (23rd) sen jälkeen, kun ensimmäinen syyrialainen mies pidätettiin. Poliisi uskoi, että he yrittivät paeta.

Kaksi syyrialaista miestä pidätettiin kuitenkin toisessa hotellissa Patongissa. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen väärennettyjen passien (UAE-passien) hallussapidosta.

Epäiltyjen nimiä ei julkistettu Thaimaan medialle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.