Kuorma-auto törmäsi liikennevaloihin ja autopesulaan Rasadassa

Phuket -

Kuljettaja selvisi vammoitta kuorma-auton törmättyä liikennevaloihin ja autopesulaan Rasadassa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta keskiviikkona (24th) risteyksessä lähellä asuntoa Rassada Nusorn Roadilla Baan Kukussa. He saapuivat paikalle ja havaitsivat, että vaurioitunut pakettiauto oli törmännyt liikennevaloihin ja autopesulaan.

Tuntematon kuorma-auton kuljettaja selvisi vammoitta. Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa oikeustoimien ja onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.