Thai Mango Sticky Rice Sijalla 2 paras riisivanukas

LEHDISTÖTIEDOTE:

Tunnettu sivusto TasteAtlas, joka kokoaa reseptejä ja arvosteluja ruokakriitikoilta ympäri maailmaa, on listannut 10 parasta riisivanukkaa maailmanlaajuisesti. Thaimaan ikoninen "Khao Niaow Ma-Muang" (Thai Mango Sticky Rice) saavutti vaikuttavan 2. sijan turkkilaisen jälkiruoan "Firin Sutlac" jälkeen.

Tämä tunnustus korostaa rakkaan thaimaalaisen jälkiruokamme poikkeuksellisia makuja ja kulttuurista merkitystä. Khao Niaow Ma-Muangin yhdistelmä tuoksuvaa tahmeaa riisiä, mehevää kookoskastiketta ja tuoreita, mehukkaita mangoja on valloittanut makuhermoja kaikkialla maailmassa.

Top 10 riisivanukkaat ovat:

1. Firin Sutlac (Turkki)
2. Khao Niaow Ma Muang (Thaimaa)
3. Sholeh Zard (Iran)
4. Phirni (Intia)
5. Kheer (Intia)
6. Risengrod (Tanska)
7. Risalamande (Tanska)
8. Zerde (Turkki)
9. Sakkarai Pongal (Intia)
10. Arroz Doce (Portugali)

Juhlitaan tätä saavutusta ja jatketaan thaimaalaisen keittiön rikkaan monimuotoisuuden edistämistä kansainvälisellä näyttämöllä!

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.