Israelilaisia ​​ja venäläisiä moottoripyöräilijöitä pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Israelilaiset ja venäläiset moottoripyöräilijät pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta torstaina (25. huhtikuuta)th).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen risteykseen lähellä jalkapallokenttää Phra Metta Roadilla Patongissa puolenyön jälkeen klo 3 asti.

Kaksi epäilyttävää ulkomaalaista miespuolista moottoripyöräilijää pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä. 34-vuotiaalle israelilaiselle ja 35-vuotiaalle venäläiselle ratsastajalle tehtiin molemmat alkoholin hengitystestit. Heidän testinsä osoitti 60 ja 96 milligrammaa alkoholia, jotka ylittivät laillisen alkoholirajan 50.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta. He eivät heti julkaisseet lausuntoja tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.