Syyrialainen mies pidätettiin Phuketin lentokentällä väärennetyn passin käytöstä

Phuket -

Syyrialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä sunnuntaina (22nd) sen jälkeen, kun hänen havaittiin käyttävän väärennettyä Arabiemiirikuntien passia.

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he pidättivät kello 3 kyseisenä päivänä ulkomaalaisen miehen, jonka he tunnistivat vain 00-vuotiaaksi syyrialaismieheksi. Hänet pidätettiin lentokentän kansainvälisessä lähtöterminaalissa.

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen väärennetyn passin (UAE) käytöstä. Oli epäselvää, kuinka hän oli alun perin saapunut Thaimaahan tai oliko hän käyttänyt samaa väärennettyä passia. Syyrialainen mies ei ollut lehdistöaikaan mennessä antanut lausuntoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.