Venäjän kansalainen takavarikoitu väitetyn hyökkäyksen ja laittomien aseiden kätkössä Koh Samuilla

SURAT THANI – 38-vuotias venäläinen liikemies otettiin kiinni luksushuvilassa Samuin saarella viime tiistaina, huhtikuun 23. päivänä, ja häntä syytettiin vakavista pahoinpitelystä ja laittomasta aseiden hallussapidosta. Bophutin poliisi pidätti huolestuneen kansalaisen vihjeen perusteella herra Nikhitan, jonka koko nimi on salattu, Samuin maakunnan tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen jälkeen.

Pidätyksen johti Nikhitan tuntemattoman tyttöystävän tekemä valitus, joka syytti häntä seksuaalisesta väkivallasta ja ampuma-aseella uhkaamisesta. Poliisioperaation aikana poliisit löysivät Maretin seutukiinteistöstä joukon luvattomia aseita, mukaan lukien kommandokiväärin ammuksilla ja käsiase, sekä luksusluokan BMW-sedanin, rekisterikilvetttömän lava-auton ja Ducati-moottoripyörän.

Mr. Nikhita, joka tunnistettiin Baan Bang Rakin laiturin lähellä sijaitsevan italialaisen ravintolan omistajaksi, jonka nimeä on salattu osana poliisitutkintaa, myönsi omistavansa ampuma-aseet vedoten henkilökohtaiseen sukulaisuuteen aseita kohtaan. Hän kuitenkin pidättäytyi kommentoimasta kumppaninsa väitteitä. Tapaus on herättänyt huolta perheväkivallasta ja ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta Thaimaan turistikohteissa asuvien ulkomaalaisten keskuudessa.

Nikhita on tällä hetkellä pidätettynä Bophutin poliisiasemalla, koska tutkimukset jatkuvat, ja häntä vastaan ​​on esitetty useita syytteitä ja mahdollinen karkotus.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.